Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szabó István
  2018. 08. 22. 02:00
  Még ilyen hotelben soha nem voltam,ahol mindennel teljesen meg voltam elégedve.A szoba tágas,tiszta és igényesen berendezett.A fürdőszoba higiénikusan 1. osztályú és kényelmes a használata.A személyzet, beleértve mindenkit nagyon kedvesek,mosolygósak és segítőkészek.Az étterem fantasztikus,nagyon finomakat ettünk az egy hét alatt.A fürdőzések csodás élményt nyújtottak az élményfürdőben és szinte minden nap különböző programokkal tarkítva. Ezek után biztos,hogy el fogunk még látogatni erre a csodás helyre. Köszönjük, hogy jól érezhettük magunkat! :)
 • Molnár Andrea
  2018. 08. 20. 13:35
  Fantasztikusan éreztük magunkat,köszönjük a születésnapi meglepetés tortát.Valóban meglepetés volt ez a figyelmesség.

  Udvarias személyzet,kitűnő ellátás,csak pozitívan tudom a helyet értékelni.

  Köszönjük.

  Üdvözlettel:Molnár Andrea
 • Pánczélné Csöndes Magdolna
  2018. 05. 08. 17:00
  Négy generáció üdült együtt a tavaszi szünet alatt. Nagyon szép, tiszta a szálloda, a személyzet barátságos, szolgálatkész. A fürdő igazán családbarát: a kicsi gyerektől, a középkorú nagyszülőkön át az idős dédmamáig mindenkinek az igényeit kielégíti, nem volt még az ünnepek alatt sem túlzsúfolt. Az ételek nagyon finomak voltak, egy picit azért hiányoztak a nagypénteki böjthöz illő, illetve a tradicionális húsvéti fogások. A programok jól szervezettek voltak.
 • Nagy Judit
  2018. 04. 18. 20:00
  Kedves segítőkész személyzet, mindenben maximálisan jól felszerelt Hotel. Gyerekeknek és nagyobb gyerekeknek is játék és program lehetőség. A Hotel minden tekintetben a maximális pihenés, feltőltődés lehetőségét nyújtja! A Húsvéti programok is izgalmasak voltak, és külön a felnőttekre is gondoltak. Szívesen jövünk ide vissza legközelebb is!
 • G. Erika
  0000. 00. 00. 00:00
  Számos szállodában jártunk már de a kisfiam tej- tojás és gm diétája mindig nyögvenyelősen volt megoldva. ... Mivel kisfiam hisztamin érzékeny is, fontos a friss étel. De a lényeg! A múlt héten 5 napot töltöttünk a Thermál Hotel Balance-ban Lentiben. A megbeszéltek ellenére jól felkészültem az ellátmánnyal. Nagyon, de nagyon felesleges volt. Azon kívül, hogy a szálloda maximálisan tökéletes, minden elismerésem és köszönet a konyha személyzetének, ahogy és amilyen elővigyázatossággal biztosították a mindenmentes étkezéseket. A foglaláskor beírták a szobánk mellé, hogy milyen étkezést kérünk. Az indulási nap előtt pár nappal személyesen hívott fel a vezetőséf, hogy leegyeztessünk mindent a legapróbb részletekig. Megérkezésünkkor már várt, hogy az aznapi vacsorát megbeszéljük. Minden reggel részletesen megbeszéltük, hogy mi lesz az aznapi vacsora és a másnapi reggeli. Bármit kértünk elkészítettek pl: palacsinta. Mindent a konyháról hoztak ki nehogy keresztszennyezett legyen a svédasztalon (mondjuk ez az én kérésem volt). Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát. Nekünk végre az első olyan nyaralásunk volt, ahol megtapasztalhattuk milyen is az ha nem kell törődnünk az étkezések biztosításával. Egy kicsit úgy pihenhettünk, mint egy átlag család. Köszönjük Thermal Hotel Balance!
 • 0000. 00. 00. 00:00
  A szálloda ès a szobák is nagyon szèpek, az ágy kènyelmes volt. Az ètelválasztèk bősèges és finom volt. A wellness szolgáltatás kiválò, a strand pedig gyönyörű tiszta, minden igènyt kielègìtő !
 • K. Domonkos
  0000. 00. 00. 00:00
  Kiváló, modern, tiszta, jól felszerelt szálloda! Udvarias, segítőkész személyzet, finom ételek! Ajánlom mindenkinek, mi biztos visszajáró vendégek leszünk!
 • 0000. 00. 00. 00:00
  Sok helyen jártam már, de ennyire kedves, türelmes, segítőkész személyzettel még nem találkoztam. Nem tudok semmi negatívumot felemlíteni mert minden tökéletes volt (fürdő, étterem, ételek, tisztaság). Úgy gondolom nem ez volt az utolsó kikapcsolódásom a Hotel Balance-ban.

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás