Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Dr Kökényes Marianna
  2018. 11. 28. 15:00
  A személyzet figyelmes udvarias és segítőkész mindenben! Az ételekben nagy választék volt. Kapcsolódó szolgáltatások, wellnes, gyógyfürdő is sok lehetőséget ad a pihenésre. A legfiatalabbaktól kezdve az idősekig élvezhetik a szállodát és környékét különböző programokkal is.
 • Kupi János
  2018. 11. 27. 00:00
  Nagyon jó,tisztaság van. Az étel jó és változatos . Mindenkinek ajánlom. A személyzet kedves.
 • Mátyás Veronika
  2018. 11. 22. 23:58
  November elején 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Elegáns, tágas, ízléses, tiszta szobák. Minden elismerésünk a személyzeté, figyelmesek, kedvesek, előzékenyek, tanulni lehetne tőlük. Nagyon jó a 4. emeleti wellness rész, délutánonként teával, gyümölccsel, külön köszönjük az ott dolgozó mosolygós hölgy mindenre kiterjedő kedvességét, figyelmességét, vendégszeretetét.

  Az éttermi rész elegáns, bőség jellemzi. Az ételek változatosak, finomak. Az ott dolgozóknak is csillagos 5-ös.

  Tökéles hely, mindenkinek ajánlom, én már most visszamennék.  Munkájukhoz további sikereket, sok vendéget kívánok.

 • Bányavári Péterné
  2018. 11. 19. 00:00
  Tökéletes hely az igazi kikapcsolódásra. Tágas ,modern , ízléses berendezésű szálloda. Nagyon jó konyha, figyelmes személyzet. A fürdő medencéi változatosak, a saját wellnes-szauna részlege is tökéletes . Jóóó hely ! Érdemes Lendvára -Szlovénia -átmenni , megnézni a kilátót.
 • Vörös Andrea
  2018. 11. 05. 00:00
  A szobák tiszták, tágasak, szépek. A személyzeté minden elismerésünk, figyelmesek, kedvesek. Az étterem kínálata változatos, az ételek nagyon finomak.
 • Tolnai Balázs
  2018. 10. 31. 12:00
  Tökéletes körülmények, extra tisztaság és figyelmesség minden téren! Perfect accommodation!
 • Fiatal pár Érdről
  2018. 10. 16. 11:00
  "Mindenhol mosolygós, segítőkész személyzet. A szobák jól felszereltek, gyönyörű tisztaság, rendszeres takarítás. Az ételek nagyon finomak, változatosak és bőséges. Glutén- és laktózérzékenyek bátran ehetnek, a konyhai személyzet és a séf mindig segítőkészek voltak."
 • Szrnka László
  2018. 10. 16. 00:00
  jó. tökjó. a legjobb. már törzsvendégek vagyunk, rendszeresen látogatjuk, de még így is folyamatosan érnek minket a pozitív meglepetések. bármit kérünk/kérdezünk, a válasz: - ahogy Önöknek a legjobb! mikor felteszem a kérdést hova menjük, mi is, a 70 éves nagymama is, az 5 éves gyerek is gondolkodás nélkül erre szavaz
 • Volner József
  2018. 10. 10. 19:56
  Kedves Thermal Hotel Balance !  Fantasztikusan érezzük magunkat, mindennel meg vagyunk elégedve. Modern, elegáns szálloda, kedves személyzet, tisztaság, kiváló ételek, és szuper wellnes .

  Külön szeretném megköszönni a születésnapi meglepetés tortát . Valóban meglepetés volt ez a figyelmesség . További sok sikert kívánunk a szállodának .
 • Lukács Ferenc
  2018. 09. 19. 07:30
  Nagyon jó szálloda. Kedves a személyzet, külön nagyra értékelem hogy születésnapomról is megemlékezett a szálloda! Nagy a tisztaság. Nagyon jó, hogy a szállodából megközelithető a fürdő. A reggeli lehetne egy kicsit változatosabb. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Thermal Hotel Balance szállodát!

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás