Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kiss Tibor
  2019. 01. 06. 22:00
  "3 napra érkeztem egyénileg pihenni, szilveszterezni a szállodába. A gyógyfürdő és a wellness részleg könnyen megközelíthető volt. Az étteremben a kiszolgálás és az ételek színvonala felülmúlt minden eddigi elképzelést. Pihenni és kikapcsolodni nagyon tartalmas volt a 3 nap. A szamba show és a szilveszteri táncműsor fenománális érzést nyújtott. Többször is szeretnék visszatérni a szállodába akár egy ünnep alkalmával, vagy pihenni pár napot. Már most is szívesen visszatérnék :)"
 • Brigitta
  2019. 01. 03. 09:10
  Kedves személyzet, tiszta szoba, remek ételek. A gyerekek imádták a programokat, szuper a játszószoba. Kényelmes az átjárás a fürdőbe. Gyerekbarát szálloda, egy dolog van amit ha nagyon gondolkozom ki tudnék emelni az az, hogy talán a vacsoránál lehetne olyan étel is amit a gyerekek jobban megesznek. Pozitív élményekkel távoztunk.
 • Péter Eszter
  2019. 01. 02. 21:00
  Karácsonyoztunk itt a családunkkal. Szuper 4nap volt! A személyzet kiváltképp kedves és segítőkész volt, mind a recepción,lobbyban mind az étterem részen. A hotel nagyon szép, tiszta, tágas, jól felszerelt szobákkal rendelkezik. Az ellátás kifogástalan, a reggeli és a vacsora svédasztalos választéka bőséges és nagyon finom volt. Kisgyermekeseknek is bátran ajánlom, mi egy 17hónapos gyerekkel voltunk, van külön játszóház nekik, illetve abszolút bababarát a hotel! A hotel összeköttetésben van a lenti fürdővel, ami szuper! Főként ezt is gyermekeseknek tudom ajánlani. A hotelnek van saját wellness-részlege is, ami nem túl nagy, viszont sokféle szaunával rendelkezik, és van egy nagy élménymedencéje is. Bármikor szívesen visszamennék, szuper volt!
 • Molnár Klára
  2019. 01. 02. 15:00
  Tiszta,elegáns,jó konyha, remek minőségű viz!
 • Gombos Tünde
  2019. 01. 02. 15:00
  "Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el. Rendkívül megnyerő, ízléses, modern berendezéssel felszerelt szálloda. Külön pozitívum, h a termálhoz egy folyosón lehet átmenni, de ha valaki csendre és nyugalomra vágyik használhatja a saját wellness részlegét a hotelnek, ami szintén tökéletes, tiszta, tágas és világos. Nagyon kedves, segítőkész, mosolygós személyzet. Kellemes, halk zene szól a folyosón, a közösségi terekben. Az ételek változatosak, frissek, ízletesek. - Az allergének mindenhol feltüntetve. Külön pozitívum, h az ellátáson kívül fizetendő ételek, italok nem drasztikusan magasak, úgy gondolom teljesmértékben megfizethetőek és az is megengedheti magának aki az évben lehet hogy csak egyszer tudja elvinni a családját. Én a kritikusabbnál is kritikusabb személy vagyok, de azt kell h mondjam ez a szálloda felülmúlt minden eddigi szállodát ahol voltunk!!! Tökéletes volt minden szempontból. Bízom benne, h lesz még alkalmunk újra találkozni!!!"
 • Petrovics Zsuzsanna
  2018. 12. 19. 12:00
  Nagyon szépen Köszönjük,csodálatos 3 napot töltöttünk el a Balance szállodában! Az ételek minősége kiváló, a tisztaság teljesen rendben volt. A személyzet nagyon kedves,figyelmes, és mosolygós. (ami mostanság nem jellemző,mert általában "csak legyen már vége a napnak") Máskor is szívesen megyünk. Köszönjük!! Zsuzsa és Csaba
 • Gál Imi
  2018. 12. 18. 00:00
  Voltam már néhány hotelban, de ez kivételesen szuper, csak ajánlani tudom bárkinek!
 • P. Tibor
  2018. 12. 10. 19:00
  3napot töltöttünk itt. Ételek, személyzet,szoba rendben volt. Ajánlom a helyet!
 • Balogh István
  2018. 12. 04. 16:00
  Megérkeztünk 19-én. A recepción a dolgozó udvariasan fogadott, gyorsan elintézte a papírmunkát és mehetünk a szobánkba, amely szintén nagyon szép, kényelmes kialakítású. Az asztalon volt egy szabályzat amelyben minden le van írva, milyen szabályok szerint kell eltölteni az időnket, hogy jól érezzük magunkat. Elmentünk a fürdőbe, amely részünkre nagyon megfelelő volt.Szép az étterem és jó az ellátás is. Azt hiszem mindenkinek megfelelő volt a széles választék. Talán a földszinti presszóba a fotelok nagyon alacsonyak s kényelmetlenek, ha megoldható javasolnánk a cseréjüket. Az üdülés alatt nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a szíveslátást, remélem máskor is találkozunk. Már másoknak is ajánlottuk.
 • Keszler Anita
  2018. 12. 02. 17:00
  Kedvesek voltak a dolgozók, jó és tiszta volt minden. Jól éreztük magunkat.

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás