Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Gombos Tünde
  2019. 01. 02. 15:00
  "Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el. Rendkívül megnyerő, ízléses, modern berendezéssel felszerelt szálloda. Külön pozitívum, h a termálhoz egy folyosón lehet átmenni, de ha valaki csendre és nyugalomra vágyik használhatja a saját wellness részlegét a hotelnek, ami szintén tökéletes, tiszta, tágas és világos. Nagyon kedves, segítőkész, mosolygós személyzet. Kellemes, halk zene szól a folyosón, a közösségi terekben. Az ételek változatosak, frissek, ízletesek. - Az allergének mindenhol feltüntetve. Külön pozitívum, h az ellátáson kívül fizetendő ételek, italok nem drasztikusan magasak, úgy gondolom teljesmértékben megfizethetőek és az is megengedheti magának aki az évben lehet hogy csak egyszer tudja elvinni a családját. Én a kritikusabbnál is kritikusabb személy vagyok, de azt kell h mondjam ez a szálloda felülmúlt minden eddigi szállodát ahol voltunk!!! Tökéletes volt minden szempontból. Bízom benne, h lesz még alkalmunk újra találkozni!!!"
 • Petrovics Zsuzsanna
  2018. 12. 19. 12:00
  Nagyon szépen Köszönjük,csodálatos 3 napot töltöttünk el a Balance szállodában! Az ételek minősége kiváló, a tisztaság teljesen rendben volt. A személyzet nagyon kedves,figyelmes, és mosolygós. (ami mostanság nem jellemző,mert általában "csak legyen már vége a napnak") Máskor is szívesen megyünk. Köszönjük!! Zsuzsa és Csaba
 • Gál Imi
  2018. 12. 18. 00:00
  Voltam már néhány hotelban, de ez kivételesen szuper, csak ajánlani tudom bárkinek!
 • P. Tibor
  2018. 12. 10. 19:00
  3napot töltöttünk itt. Ételek, személyzet,szoba rendben volt. Ajánlom a helyet!
 • Balogh István
  2018. 12. 04. 16:00
  Megérkeztünk 19-én. A recepción a dolgozó udvariasan fogadott, gyorsan elintézte a papírmunkát és mehetünk a szobánkba, amely szintén nagyon szép, kényelmes kialakítású. Az asztalon volt egy szabályzat amelyben minden le van írva, milyen szabályok szerint kell eltölteni az időnket, hogy jól érezzük magunkat. Elmentünk a fürdőbe, amely részünkre nagyon megfelelő volt.Szép az étterem és jó az ellátás is. Azt hiszem mindenkinek megfelelő volt a széles választék. Talán a földszinti presszóba a fotelok nagyon alacsonyak s kényelmetlenek, ha megoldható javasolnánk a cseréjüket. Az üdülés alatt nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a szíveslátást, remélem máskor is találkozunk. Már másoknak is ajánlottuk.
 • Keszler Anita
  2018. 12. 02. 17:00
  Kedvesek voltak a dolgozók, jó és tiszta volt minden. Jól éreztük magunkat.
 • Dr Kökényes Marianna
  2018. 11. 28. 15:00
  A személyzet figyelmes udvarias és segítőkész mindenben! Az ételekben nagy választék volt. Kapcsolódó szolgáltatások, wellnes, gyógyfürdő is sok lehetőséget ad a pihenésre. A legfiatalabbaktól kezdve az idősekig élvezhetik a szállodát és környékét különböző programokkal is.
 • Kupi János
  2018. 11. 27. 00:00
  Nagyon jó,tisztaság van. Az étel jó és változatos . Mindenkinek ajánlom. A személyzet kedves.
 • Mátyás Veronika
  2018. 11. 22. 23:58
  November elején 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Elegáns, tágas, ízléses, tiszta szobák. Minden elismerésünk a személyzeté, figyelmesek, kedvesek, előzékenyek, tanulni lehetne tőlük. Nagyon jó a 4. emeleti wellness rész, délutánonként teával, gyümölccsel, külön köszönjük az ott dolgozó mosolygós hölgy mindenre kiterjedő kedvességét, figyelmességét, vendégszeretetét.

  Az éttermi rész elegáns, bőség jellemzi. Az ételek változatosak, finomak. Az ott dolgozóknak is csillagos 5-ös.

  Tökéles hely, mindenkinek ajánlom, én már most visszamennék.  Munkájukhoz további sikereket, sok vendéget kívánok.

 • Bányavári Péterné
  2018. 11. 19. 00:00
  Tökéletes hely az igazi kikapcsolódásra. Tágas ,modern , ízléses berendezésű szálloda. Nagyon jó konyha, figyelmes személyzet. A fürdő medencéi változatosak, a saját wellnes-szauna részlege is tökéletes . Jóóó hely ! Érdemes Lendvára -Szlovénia -átmenni , megnézni a kilátót.

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás