Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Vörös Andrea
  2018. 11. 05. 00:00
  A szobák tiszták, tágasak, szépek. A személyzeté minden elismerésünk, figyelmesek, kedvesek. Az étterem kínálata változatos, az ételek nagyon finomak.
 • Tolnai Balázs
  2018. 10. 31. 12:00
  Tökéletes körülmények, extra tisztaság és figyelmesség minden téren! Perfect accommodation!
 • Fiatal pár Érdről
  2018. 10. 16. 11:00
  "Mindenhol mosolygós, segítőkész személyzet. A szobák jól felszereltek, gyönyörű tisztaság, rendszeres takarítás. Az ételek nagyon finomak, változatosak és bőséges. Glutén- és laktózérzékenyek bátran ehetnek, a konyhai személyzet és a séf mindig segítőkészek voltak."
 • Szrnka László
  2018. 10. 16. 00:00
  jó. tökjó. a legjobb. már törzsvendégek vagyunk, rendszeresen látogatjuk, de még így is folyamatosan érnek minket a pozitív meglepetések. bármit kérünk/kérdezünk, a válasz: - ahogy Önöknek a legjobb! mikor felteszem a kérdést hova menjük, mi is, a 70 éves nagymama is, az 5 éves gyerek is gondolkodás nélkül erre szavaz
 • Volner József
  2018. 10. 10. 19:56
  Kedves Thermal Hotel Balance !  Fantasztikusan érezzük magunkat, mindennel meg vagyunk elégedve. Modern, elegáns szálloda, kedves személyzet, tisztaság, kiváló ételek, és szuper wellnes .

  Külön szeretném megköszönni a születésnapi meglepetés tortát . Valóban meglepetés volt ez a figyelmesség . További sok sikert kívánunk a szállodának .
 • Lukács Ferenc
  2018. 09. 19. 07:30
  Nagyon jó szálloda. Kedves a személyzet, külön nagyra értékelem hogy születésnapomról is megemlékezett a szálloda! Nagy a tisztaság. Nagyon jó, hogy a szállodából megközelithető a fürdő. A reggeli lehetne egy kicsit változatosabb. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Thermal Hotel Balance szállodát!
 • Korábbi vendég
  2018. 09. 11. 00:00
  Nagyon jó ,hogy a gyógyfürdőt is használhattuk,sőt még a kijelentkezés napján is ott tartozkodhattunk.
 • Korábbi vendég
  2018. 09. 11. 00:00
  Maximálisan megvoltunk elégedve. A szálloda minden szempontból kielégítette az elvárásainkat. A fürdő is egyszerűen szuper volt.
 • Szabó István
  2018. 09. 09. 21:00
  Még ilyen hotelben soha nem voltam,ahol mindennel teljesen meg voltam elégedve.A szoba tágas,tiszta és igényesen berendezett.A fürdőszoba higiénikusan 1. osztályú és kényelmes a használata.A személyzet, beleértve mindenkit nagyon kedvesek,mosolygósak és segítőkészek.Az étterem fantasztikus,nagyon finomakat ettünk az egy hét alatt.A fürdőzések csodás élményt nyújtottak az élményfürdőben és szinte minden nap különböző programokkal tarkítva. Ezek után biztos,hogy el fogunk még látogatni erre a csodás helyre. Köszönjük, hogy jól érezhettük magunkat! :)
 • Korábbi vendég
  2018. 09. 08. 00:00
  Mindennel meg voltunk elégedve.Külső és belső lehetőségekkel egyaránt.Igen kellemes és meglepő a szálló legfelső emeletén a gyönyörű kilátás és wellness lehetőség. A személyzet kedves és előzékeny.

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás