Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Az interneten találtuk a szállodát a idén nyáron voltunk ott először, de annyira szép a környezet olyan minőségi a szálloda minden szempontból szobák,
   2017. 10. 05. 14:49
   Az interneten találtuk a szállodát a idén nyáron voltunk ott először, de annyira szép a környezet olyan minőségi a szálloda minden szempontból szobák, tisztaság, kiszolgálás, étterem, fürdő, hogy egy hónap múlva újból visszamentünk és alig várjuk hogy ismét mehessünk. Remélhetőleg már a szilvesztert ott töltjük. Mindenkinek ajánlom aki pihenésre vágyik kultúrált magas minőségű szolgáltatásokkal, kedves figyelmes személyzettel.
  • Linter László
   2017. 10. 05. 11:26
   Az interneten találtuk a szállodát a idén nyáron voltunk ott először, de annyira szép a környezet olyan minőségi a szálloda minden szempontból szobák, tisztaság, kiszolgálás, étterem, fürdő, hogy egy hónap múlva újból visszamentünk és alig várjuk hogy ismét mehessünk. Remélhetőleg már a szilvesztert ott töltjük. Mindenkinek ajánlom aki pihenésre vágyik kultúrált magas minőségű szolgáltatásokkal, kedves figyelmes személyzettel.
  • Biró Csaba Ferenc
   2017. 10. 04. 08:03
   A szállodával teljes mértékben elégedettek voltunk, a tisztaság,a személyzet, és az ételek is kifogástalanok voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek! A személyzet közül kiemelném Teibner Zoltánt személyét. Dicséret illeti a vendégekhez való hozzáállását. További sok sikert a hotelnek és a személyzetének.
  • Bíró Csaba Ferenc
   2017. 10. 04. 00:00
   A szállodával teljes mértékben elégedettek voltunk, a tisztaság,a személyzet, és az ételek is kifogástalanok voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek! A személyzet közül kiemelném Treiber Zoltánt személyét. Dicséret illeti a vendégekhez való hozzáállását. További sok sikert a hotelnek és a személyzetének.
  • Gaálné Tancsics Judit
   2017. 09. 03. 16:23
   A vendéglátás magas szinvonalába volt részünk. A szobák,a welnes,az étterem mind,mind nagyon szuper! Gratulálok a hotel vezetésének,és a mindig mosolygó személyzetnek! Köszönjük a csodás hetet!
  • Ismeretlen
   2017. 09. 03. 00:00

   Az ételek választékosak voltak, minőségük kifogástalan. A személyzet minden téren, udvarias, mosolygós, udvarias. Jó szájízzel jöttünk el.Gratulálunk
  • Kucsera Róbert
   2017. 08. 14. 09:15
   Szuper kikapcsolódás, pihenés A mi családunk 5 nap 4 éjszakát töltött a szállodában egy 17 éves és egy 4 éves fiúval. Szuperül éreztük magunkat, a kicsi élvezte a játszószobát bent és a kinti játszóteret is. Minden tiszta, kényelmes volt, az ételek finomak a fürdő csodás, szívesen visszamennénk.
  • Idősebb házaspár
   2017. 08. 07. 00:00
   A Hotel Balance nyáron remek hely arra, hogy a zűrös hétköznapok után, lelassuljunk, megpihenjünk. Minden kényeztetés elérhető a szállodában és a kapcsolódó gyógyfürdőben. Jól felkészült a szálloda arra is, hogy az aktív pihenést szolgálja. Szervezi is a programokat. Kisvasút jegy, túrák, kerékpár....stb. Az éttermi ellátás remek volt, változatos.
  • Sikesdi Gáborné Klári
   2017. 08. 05. 00:00
   Nagyszerűen éreztük magunkat, a szobák tiszták a személyzet udvarias. Az ételek finomak voltak. A termálmedencékben jó volt lazitani, és az külön tetszett, hogy volt 1,05 m-es medence is mivel "úszni nem tudok"
  • Éder Márta
   2017. 07. 31. 00:34
   Öt éjszakát töltöttünk a szállodában két gyerekkel. Remek kikapcsolódás volt, pedig az időjárás nem kedvezett nekünk. A szállodában nagyon jól éreztük magunkat, az ételek fantasztikusak, a wellness és a fürdő rész teljesen új, szép, meleg vizes medencék mindenhol, egyszóval szuper hely, csak ajánlani tudom. A Kalandtúrát ki ne hagyja, aki ide látogat!
  • Molnárné Siroki Erika
   2017. 07. 24. 00:00
   Nagyon szép, tiszta a szálloda és környezete. Csendes helyen van. Volt légkondi a szobában, amit éjszakára nem kellett használni a hűs, friss levegő miatt. A zárt folyosón megközelíthető fürdő is minden igényt kielégít. Négy éjszakát voltunk, pihenésre kiváló volt, de a látnivalók felét sem tudtuk megnézni e csodás tájon. Biztosan visszatérünk!
  • Vörös László
   2017. 07. 16. 22:16
   Teljesen elégedettek voltunk a kiszolgálással, a finom ételekkel, a berendezéssel, a tisztasággal. Tetszett, hogy át lehetett menni közvetlenül a fürdőbe.

   Ajánlani fogjuk a szállodát, és tervezünk még visszatérni!

  Akciós ajánlatainkért

  iratkozzon fel, értesüljön elsőként