Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Leskó Csaba
  2019. 05. 12. 20:00
  A szálloda 4 csillagos, de én ötöt adok. Super hely!
 • 2019. 05. 01. 20:00
  Megérkezésünkkor kedvesen fogadtak, a recepciós mindenben tájékoztatott mindenről. Nagyon szép és nagyon tiszta a szálloda a Balance Thermal Hotel. Nagyon jól megépített és kivitelezett a szálloda, igazán kellemes a tágas és tiszta tér. Nagyon szép erkélyes szobát kaptunk, ja el ne felejtsem üdvözlőitallal fogadtak. Nagyon jól esett a hosszú út után. Nagy szerencsénk volt az idővel a legtöbb medencét tudtuk használni. Nagyon kellemes a gyógyvize a fürdőnek Lentiben. Az étkezés regel és este is fenomenális volt. Óriási választék volt és mindig ízletes ételek voltak. Szóval nagyon jól éreztük magunkat ide szívesen visszajövünk ha tehetjük. Ajánlom a Balance Hotelt mindenkinek itt nem fog csalódni.
 • Fritz Gàbor
  2019. 04. 28. 20:56
  Màsodszor voltunk ebben szàllodàba....ami nem meglepő..nagyon jól èreztük magunkak...Kedves szemèlyzet....èttermi vàlasztèk kitünő...a fürdő nagyon szèp..... tisztasàg mindenhol...Csak is ajàlani tudom mindekinek!Nyàron megyünk!!!
 • Kovács András
  2019. 04. 28. 00:00
  Szerintem az egyik legjobb szálloda az országban.Kedves,rugalmas személyzet,igazi vendégbarát hely.Ide nég biztos visszatérünk!
 • Tóth Gabriella
  2019. 04. 22. 12:00
  hibatlan. szuper kedves mindenki de nem mezes mazos hanem ez itt alap. szupr kaja sziper wellness.tiszta kulturalt es a gyogyfurdo is pompa . csucs gyerekprogramok.
 • 2019. 04. 16. 20:00
  A személyzet figyelmes udvarias és segítőkész mindenben! Az ételekben nagy választék volt. Kapcsolódó szolgáltatások, wellness, gyógyfürdő is sok lehetőséget ad a pihenésre. A legfiatalabbaktól kezdve az idősekig élvezhetik a szállodát és környékét különböző programokkal is.
 • Török-Zselénszki Renáta
  2019. 03. 12. 19:30
  Csodálatos 3 napot töltöttünk el a hotelben! Tiszta, igényes szoba, fürdőszoba! A fürdő rész is kultúrált, tiszta! Személyzet udvarias, kedves, mindenben segítettek és egyből intézkedtek ha problémánk volt! Hatalmas étel választék volt az étkezéseknél, finom, ízletes volt minden! Biztosították a cukormentes étkezésemet is gond nélkül!

  Egyetlen apró megjegyzés hogy sajnos 20:00-kor bezár a szálloda fürdőrészlege is!
 • Molnárné B. Ágnes
  2019. 02. 27. 00:00
  Teljesen véletlenül találtam rá a szállodára, Nyugat Dunántúlon kerestem Wellness lehetőségeket. Már az érkezésünkkor kellemes meglepetés ért, hogy másfél órával korábban becsekkolhattunk a szobába. Érkezés után ott ebédeltünk, gyors és kiváló volt a kiszolgálás, az étel nagyon finom volt. A szoba tökéletes volt, mérete még nagyobb is, mint azt a többi szállodában megszoktuk.A fürdő nagyon szuper, mindkét része, és ami különösen tetszett, hogy a pihenő rész nem a medencék körül van, hanem teljesen elkülönítve, így tényleg nem zavar semmi zaj. A reggeli és vacsora szintén minden igényt kielégít,nagyon finom és választékos volt. Amit szeretnék külön kiemelni, az a személyzet mérhetetlen udvariassága és segítőkészsége volt. Először voltunk itt, de biztosan nem utoljára. Csak gratulálni tudok ehhez a hozzáálláshoz és a remek szolgáltatásokhoz.
 • Árva László
  2019. 02. 18. 21:00
  Ez a hely az első pillanattól belopta magát a szívembe. A kivilágított, bekamerázott, sorompóval védett parkolóba gyorsan beengedtek. A recepción kedvesen, mosolyogva fogadtak. A bejelentkező lap nagy része már ki volt töltve az általuk ismert adatokkal. Ilyet még nem tapasztaltam - óriási egyszerűsítés. A szobák modernek, tiszták, kellemes méretűek. A takarító személyzet kedves, figyelmes, mosolygós. Egyszerűen jó itt lenni. Mindenképpen visszajövünk még! A konyha ki ne maradjon. Itt nincsenek szuperlatívuszok, de hozza a 4 csillagos kötelezőt. Na jó, azért a felszolgálókat emeljük ki. Figyelmesek, mosolygósak, kedvesek és gyorsak. Üdv a hr-esnek, nagyon jó csapat dolgozik itt!
 • Ruzsáné Lukács Mária
  2019. 02. 11. 09:10
  Minden igényt kielégítő. A hotel modern, tiszta, hangulatos, rendkívül csendes, kényelmes, amit csak kívánhatunk minden meg van. A személyzet: fiatalok, lendületesek, kedvesek, segítőkészek, profik. Mindenkinek , 0-132. életkorig tudom ajánlani. A fürdőre ugyanezeket tudom mondani, rengetek medence minden korosztálynak, nagy pihenőterek, sok ággyal. Az ételek választékosak, nagyon ízletesek, különlegesek.

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás