2002-ben a Föld energetikai hálózatának részét képező földsugárzásokat fedeztek fel Lentiben, a gyógyfürdő területén. Minden betegség egy energiahiányos állapot következménye. Az Energiapark területén található sugárzások ezt az energiahiányos állapotot állítják helyre, az egész szervezetre hatva és harmonizálva az energia áramlását.

Szent György Energiapark

A Szent György Energiapark egész Európában egyedülállóvá teszi a gyógyfürdőt, mivel olyan jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, ahol a vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatásának köszönhetően hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni, és gyógyulni.

A földsugárzások ezen típusát - az úgynevezett Szent György vonalakat - a keleti kultúrákban sárkányáramoknak nevezték. Régi korokban, kultúrákban a Föld ilyen vonulatait, „idegáramait” szentként tisztelték. Ilyen vonalak találkozási pontjaiba kultikus, szakrális helyek épültek, mint pl. Stonehenge, Lourdes, Fatima, Machu Picchu, az egyiptomi piramisok vagy az Árpád-kori templomok.

A Szent György Energiaparkban egy-egy alkalommal 1-2 órát érdemes eltölteni, melynek területén:

  • kialakított sétányok
  • száraz kneipp taposó
  • központjában filagória található

A parkban a kikövezett rész a Szent György vonalak irányát mutatja, a „karók” pedig e vonalak találkozási pontjait jelzik, ahol a legerőteljesebb a földsugárzás. Ezeken a helyeken 20-30 percet érdemes eltölteni, melyet pihenéssel, kisebb sétával vagy mozgással lehet kombinálni.

 

Szent György Energiapark nyitvatartás: 9.00 - 18.00 (egész évben látogatható)

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás