SPIRIT AUTO

Az autó lelke...


 www.spiritauto.hu

info@spiritauto.hu

SPIRIT AUTO SZOLGÁLTATÁSOK

Seat Tarraco

Miért ne most?

Sosincs túl késő elkezdeni valami nem hétköznapit. Az új SEAT Tarraco az az SUV, ami megadja Önnek a lehetőséget a haladáshoz, fejlődéshez. Mert az élet erről szól és nem az egy helyben állásról. Ne érje be kevesebbel.

SEAT_logo_250x250 

Bízzon a SEAT Márkaszervizek ügyfelei érdekében folyamatosan továbbfejlesztett szolgáltatások széles kínálatában, amelyet minden egyes országban a helyi adottságokhoz igazítunk. Nem szeretnénk lemaradni a fejlődés üteméről, amelyet naponta diktálnak folyamatosan mozgásban lévő és egyre újabb kommunikációs csatornákat kiaknázó ügyfeleink. Tovább...

 

Skoda Kodiaq

Megjelenésével mindenkit elkápráztat a Škoda Kodiaq, másik nevén a nagy medve. Belső terének és menettulajdonságainak köszönhetően az utazás minden perce élvezetekkel teli. Adja át magát az érzésnek!

Skoda

 

Volkswagen Crafter

Mindent visz. Akár üresen is. Minket az hajt, hogy az Ön munkáját megkönnyítsük, ezért az új Crafter bővelkedik az olyan átgondolt megoldásokban, melyek segítik Önt a mindennapos kihívásoknak történő jelentősen egyszerűbb megfelelésben.

VWCrafter

Az új ŠKODA KAMIQ

Azt mi is tudjuk, hogy az új KAMIQ-ot igazán fantasztikus formája, remek motorjai és újszerű digitális megoldásai egyedi ajánlattá teszik a kínálatban. Azt viszont te tudod igazán, hogy ezen tulajdonságai közül melyik nyűgöz le igazán. De vegyük sorra, mert van egy pár... tovább

Skoda

SPIRIT AUTO Kft:

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás