Szállodánk minden korosztály számára tartogat valamit, ami miatt érdemes bennünket választani! Engedje meg, hogy ezt csupán néhány mondatban bizonyítsuk!

Minden generációnak!

Pároknak
A romantikára vágyóknak tökéletes választás hotelünk! Virág, édesség vagy ital bekészítéssel, kényelmes fürdőköpenyekkel és páros masszázs lehetőségével várjuk a szerelmeseket! Ingyenes kerékpárjainkkal akár kétkeréken is felfedezhetik a környék legjobb látnivalóit!

Kisgyermekes családoknak (0-6 éves korú gyermekekkel)
Beltéri és kültéri gyerekjátszónk gondoskodik a család legapróbb tagjainak a szórakozásáról. A fedett élményfürdőben babamedence szivárványos csúszdával, a szabadtéri fürdőben pedig békás csúszda és gyerekpancsoló, élménymedence várja a gyerekeket. Szállodai szobánkban pedig bekészítéssel (babaágy, pótágy, wc szűkítő/fellépő, babakád) garantáljuk a maximális kényelmet!

Nagygyermekes családoknak (7-14 éves korú gyermekekkel)
A fedett élményfürdő és a szabadtéri strand tanuló- és élménymedencékkel (óriás csúszdák, sodró folyó, élményelemek) nyűgözik le a gyerekeket. Grátisz szolgáltatásaink közé tartozik az X-box, sportprogramok és az Óriások birodalma. Superior összenyitható szobáink esetében együtt, de mégis külön lehet a család!

Nyugdíjas/gyógyvendégeknek
Közvetlen és kényelmes átjárást biztosítunk a Lenti Termálfürdőbe, melynek 40.000 éves gyógyvize többféle megbetegedés kezelésére alkalmas. Ezenkívül ingyenes sportprogramjaink (senior torna és aquafitness) segítenek az egészség megőrzésében. Ezen kívül a Szent György Energiaparkban tökéletes lehetőség nyílik a meditációra és feltöltődésre.

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás