A Thermal Hotal Balance**** Lenti konferencia és rendezvény-szolgáltatások tekintetében kiváló adottságokkal rendelkezik:

- céges rendezvények
- és családi rendezvények

megtartására.

Az ország egyik legújabb vidéki helyszíne!

A budapesti forgatagtól autópályán kényelmesen, 250 km-re, a Balatontól 60, az Őrségtől 25 km-re, a szlovén-osztrák-horvát határ közelében elérhető Thermal Hotel Balance**** üde színfolt a konferenciavilág piacán!

A közvetlen fürdőkapcsolat miatt inkább családi- és wellness szállodaként megismert hotelünk ennél jóval többet tartogat: kiváló helyszín céges rendezvényeknek, meetingeknek, csapatépítő tréningekhez!

Ideális konferencia és rendezvényhelyszín…

A 146 négyzetméteres Veritas és 83 négyzetméteres Novitas konferenciatermeink 2-2 részre szekcionálhatóak, természetes megvilágítással rendelkeznek és a mai igényeket kielégítő konferenciatechnikával felszereltek. A szélessávú korlátlan internetelérés segíti a kommunikációt a Hotel egész területén.

Munka után édes a pihenés….

A szálloda 92 klimatizált szobája és két 114 négyzetméteres lakosztálya biztosítja a zavartalan pihenést. Minden szobánk alapfelszereltsége a saját zuhanyozó vagy fürdőkád, légkondicionálás, minibár és WiFi elérhetőség.
A teljes feltöltődéshez pedig a szállodai wellnessen (élménymedence, finn-, aroma-, infraszauna és gőzkamra, napozóterasz) kívül a Lenti Termálfürdő fedett és szabadtéri medencéi, valamint az új élményfürdő korlátlanul áll rendelkezésre a konferenciák résztvevőinek!

Gasztronómiai körutazás…

A Balance Gasztronómia kínálat jellemzője a nemzetközi arculat, ám egyben regionális konyha, melynek régiónk friss és helyi termékeit használjuk fel, modern konyhatechnológiai eljárással, kíméletes módon elkészítve – valós kulináris élvezetet varázsolva vendégeink számára…

Élmény és felfedezés a Thermal Hotel Balance**** szervezésében!

Amennyiben a konferencia engedi, érdemes egy kis időt szánni indoor vagy akár outdoor programokra is! Idegenvezetővel járják be az Őrséget, ismerkedjenek a helyi ízekkel vagy ruccanjanak át egy borkóstolóra Szlovéniába! Döcögjenek az erdei kisvasúttal a legszebb zalai tájakon! A bátrabbaknak ajánlatunk között szerepelhet egy éjszakai bunker látogatás, a sportra vágyóknak Mura vagy Kerka kenutúra/rafting… A programoknak csak a képzelet szabad határt!

Ajánlatkérés

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás