Főoldal Aktív turizmus Kerékpáros kalandozás

Kerékpáros kalandozás

Járja be Lenti és térségét a szolgáltatásainkhoz tartozó ingyenes kerékpárbérlés lehetőségével.

Több mint 80 km kiépített kerékpárút vezeti végig a túrázókat a Kerka völgyének csodálatos látnivalóin. Ismerje meg a környéket két keréken, tekerjen át Szlovéniába,látogassa meg a muravidék nevezetességeit, piknikezzen a Budafai arborétumban vagy csodálja meg a Vétyemi ősbükkös csodás élővilágát.

Kerékpáros kalandozás

Kellemes erdei tekergés 13 km

Fedezze fel a térség csodás erdeit, tavait egy rövid kerékpáros kiruccanás erejéig. Az túra aszfaltos kerékpárúton és aszfaltos úton halad.
Nehézség: könnyű

 

Kerka-völgye két keréken 22 km

Könnyű délutáni kiruccanás a Kerka-völgyébe. A túra végig kerékpárúton és alacsony forgalmú közúton halad. Kerkateskánd és Máhomfa közti szakaszon élénkebb a forgalom. A túra során áthaladunk a Kerka folyó felett át a Kerka árterének hűsítően friss erdején, majd Csömödérben érdemes megtekintetni a kisvasút állomást, tovább haladva a Maginot-vonal régi bunkereinél tett rövid pihenő után folytathatjuk utunkat Szécsiszigetre ahol a bivalyrezervátum megtekintése után érdemes ellátogatni Vízimalom múzeumba is.
Nehézség: könnyű

 

Muravidéki mocorgás 42 km

Barangolja be két keréken a szlovén-magyar határvidéket! Muravidéki túraajánlatunk a Hetés vidék irányába indulva lép át a határon és követve az útvonalat Dobronak településre érünk Itt érdemes ellátogatni a dobronaki tóhoz, a Szent Vid kápolna csodás forrásához, megtekinteni a helyi orchidea farm csodás virágkompozícióit. Tovább haladva két kiadós emelkedő után visszatérünk Magyarországra, ahol egy kis kitérővel ellátogathatunk Márokföldre ahol kalandpark, ijászpálya várja a vendégeket, majd hazafelé a reszneki tó mellett tett kis pihenő után Rédics irányából térhetünk vissza Lentibe.
Nehézség: közepes

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás