Karrier

Pozíció leírás:

  • Megszervezi és hatékonyan irányítani a szálloda konyháján dolgozó csapat munkáját, valamint magas színvonalú szakmai munkát végez az étterem és a rendezvény forgalom kifogástalan lebonyolítása érdekében... A konyhafőnök távollétében elvégzi helyette is konyhára vonatkozó a munkálatokat.

Napi orientációs feladatok:

    • A napi munka megszervezése, lebonyolítása, folyamatos ellenőrzése.
    • Az étlap szerinti ételek, rendezvények ételeinek elkészíttetése, elkészítése, tálalása illetve a tálalás felügyelete.
    • A beosztott dolgozók munkaképes állapotának ellenőrzése.
    • Gépi berendezések üzemképes állapotának biztosítása, tisztántartása, az észlelt hibák azonnali jelentése.
    • Mintavételi kötelezettségek teljesítése.

Gazdálkodással kapcsolatos feladatok:

    • Napi kapcsolatot tart fenn a szálloda egyéb részlegeivel, különös tekintettel az értékesítésre / recepcióra.
    • Ellenőrzi a forgalom zavartalan lebonyolításához szükséges készletek nagyságát.
    • A fogyasztók védelmében rendszeresen ellenőrzi az ételek adagolását.
    • A gazdálkodás szempontjainak folyamatos figyelembevételével végzi napi munkáját.
    • A konyhához tartozó eszközök megóvása, karbantartása, javíttatása, az eszközgazdálkodás koordinálása.

Szakmai feladatok:

    • Biztosítja a konyha zavartalan működését.
    • Ellenőrzi a szolgálatban lévő konyhai dolgozók szakmai munkáját, biztosítja a munkafegyelmet.
    • Amennyiben az ételek minőségét nem találja megfelelőnek: jelzi a konyhafőnöknek / vendéglátás vezetőnek
    • Figyelemmel kíséri a vendégek kiszolgálását, érdeklődik a vendég megelégedettsége felől.
    • Közegészségügyi előírások betartatása / HACCP /.
    • Az esetleges vendégpanaszokat gyorsan udvariasan megoldja.
    • Folyamatosan bővíti szakmai ismerteit.
    • Javaslataival, intézkedéseivel segíti a gazdaságosabb és eredményesebb munkavégzést.

Humán erőforrással kapcsolatos feladatok:

  • Figyelemmel kíséri a tanulók iskolai és szakmai előmenetelét.
  • Betartja illetve betartatja munkahelye munkaügyi, munka-, tűzvédelmi és vagyonvédelmi valamint közegészségügyi előírásait.
  • Belső kommunikáció biztosítása.

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség, középfokú szakképesítés
  • legalább 3 év hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
  • Pontos, precíz munkavégzés
  • Kreativitás
  • Megbízhatóság, önállóság

Előnyök:

  • Középfokú szakképzetség
  • Idegennyelv ismeret (német)
  • Ala-carte vendéglátásban szerzett gyakorlat
  • Büfé étkeztetésben szerzett gyakorlat
  • Haccp ismerete, alkalmazása és betartása

Amit kínálunk:

  • Fiatalos, barátságos csapat és munkakörnyezet
  • Bejelentett fő állású munkaviszony
  • Versenyképes jövedelem + cafetéria
  • Szakmai fejlődési és hosszú távú munkalehetőség
  • Igény esetén szállás lehetőség

Jelentkezés:

  • Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát az alábbi e-mail címre: hr@balancehotel.hu

Pozíció leírás:

  • Ételek készítése a szállodában meghatározott sztenderdek szerint a vendéglátás vezető, konyhafőnök, konyhafőnök-helyettes irányításával. Folyamatos magas szintű szakmai munka biztosítása. Ételek minőségi elkészítése az anyaghányad és receptúra szerint - a konyha gazdaságos üzemeltetése.

Feladatok:

  • Készletekkel való gazdálkodás
  • Készételek helyes tárolása
  • Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása
  • Ételkészítés (frissensültek készítése), ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalása
  • Segédszemélyzet munkájának irányítása, összehangolása

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség, középfokú szakképesítés
  • 1-2 év hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
  • Pontos, precíz munkavégzés
  • Kreativitás
  • Megbízhatóság, önállóság

Előnyök:

  • Középfokú szakképzetség
  • Idegennyelv ismeret (német)
  • Ala-carte vendéglátásban szerzett gyakorlat
  • Büfé étkeztetésben szerzett gyakorlat
  • Haccp ismerete, alkalmazása és betartása

Amit kínálunk:

  • Fiatalos, barátságos csapat és munkakörnyezet
  • Bejelentett fő állású munkaviszony
  • Versenyképes jövedelem + cafetéria
  • Szakmai fejlődési és hosszú távú munkalehetőség
  • Igény esetén szállás lehetőség

Jelentkezés:

  • Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát az alábbi e-mail címre: hr@balancehotel.hu

Pozíció leírás:

  • Az étterembe, lobby bárba érkező vendégek fogadása, a kiválasztott ételek , italok felszolgálása, elkészítése és értékesítése.

Feladatok:

  • Éttermi vendégfogadáshoz való felkészülés: eszközök előkészítése, asztalok terítése, díszítése
  • Pultok, vitrinek, italhűtők feltöltése, gépek üzembe helyezése,
  • Raktárak rendbentartása, ellenőrzése és leltározásban való részvétel
  • Munkaterület előkészítése, tisztán tartása
  • Vendégek fogadása, színvonalas kiszolgálása (ételek és italok/koktélok felszolgálása és elkészítése, kiadása), számlázás, fizettetés és elszámolás
  • Étlapok és itallapok összeállítása
  • Felszolgálás fogadásokon, szállodai szobákban

Előny:

  • Hostware szállodai rendszerben szerzett tapasztalat

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség, középfokú szakképesítés
  • 1-2 év hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
  • Jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség
  • Feladat és célorientált személyiség
  • Pontosság, precizitás, rugalmasság, önállóság
  • Elkötelezettség a munkaadó és a vendégek iránt
  • Megbízható, pontos és felelősségteljes munkavégzés
  • Német és/vagy angol nyelvismeret.

Amit kínálunk:

  • Bejelentett fő állású munkaviszony
  • Versenyképes jövedelem
  • Cafetéria
  • Stabil, hosszútávú munkahely

Jelentkezés:

  • Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát az alábbi e-mail címre: hr@balancehotel.hu

Pozíció leírás:

  • Étteremben, rendezvények helyszínét előkészíti, illetve részt vesz az éttermi háttérmunka folyamataiban.

Feladatok:

  • A vendégfogadás megkezdése előtt munkaterületét és a szükséges eszközöket előkészíti, az asztalokat megteríti.
  • Az éteremben az asztalokat lerámolja és újrateríti.
  • Éttermi eszközöket (poharakat, evőeszközöket) elmossa, szükség esetén áttörölgeti és a megfelelő tárolóhelyre elrakja.
  • Munkája során állandóan figyelemmel kíséri a vendégtér rendjét és tisztaságát.

Előny:

  • Vendéglátásban szerzett gyakorlat

Elvárások:

  • Alapfokú végzettség
  • manuális képességek
  • pontos, igényes munkavégzés
  • csapatmunka szeretete
  • jó kommunikációs és empátia készség

Amit kínálunk:

  • Bejelentett fő állású munkaviszony
  • Versenyképes jövedelem
  • Cafetéria
  • Stabil, hosszútávú munkahely

Jelentkezés:

  • Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát az alábbi e-mail címre: hr@balancehotel.hu

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás