Főoldal Horvátország

Horvátország

Ismerje meg a határmenti országok látnivalóit, nevezetességeit, hisz nem csak hazánk nyújt páratlan élményt az érdeklődők számára.

Békásd (Zabnik)

Horvátország legészakibb pontján a kis Zabnik nevű település mellett a Murára épült vízimalom várja a vendégeket! A kis malom 1902-ben épült és mai napig a Mura vize hajtja. A malmot a csodás természeti környeket, a "Molnár tanösvény" és a komp teszi olyan bájos látnivalóvá!

Távolság: 24 km

Békásd (Zabnik)

Csáktornya

A 36 km-re fekvő település egykor a Zrínyi család központja volt, így ma is jelentős magyar emlékekkel rendelkezik. Fő látnivalója a kastély. A reneszánsz épület körül ma is láthatóak a várárok és a bástyák nyomai, valamint a városka nevét adó kastélytorony.

Látnivalók:

  • Csáktornya vára
  • Távolság: 36 km
Csáktornya

Varasd

Zágráb mellett, Horvátország másik népszerű szárazföldi turistacélpontjának Varasd (horvátul Varazdin) számít. A város vára, óvárosa, számos múzeuma, és galériája, valamint hangulatos, szép utcácskáinak köszönhetően Észak-Horvátország legnépszerűbb turistacélpontjává vált. Remekül gondozott, és megóvott épületei Prága után Európa legfontosabb barokk emlékévé teszik.

Látnivalók:

  • Vár
  • Katedrális
  • Óváros
  • Távolság: 50 km

Részletek
Varasd

Trakostyán

Egy igazi mesebeli kastély mindössze 89 km-re Lentitől! A kastélyhoz egy csodálatos park, hatalmas tó is tartozik, ahol napsütötte délutánokon kellemes sétákat lehet tenni!

Távolság: 89 km

Trakostyán

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás