A regionális és nemzetközi ízeket felsorakoztatva vonunk párhuzamot a zalai vendégszeretet és kulináris élmények között. A mai kornak megfelelő korszerű eljárásokat és a hagyományos recepteket ötvözve állítottuk össze gasztronómiai kínálatunkat…

Gasztronómia

L16 étterem

Az L16 étterem gasztronómiai jellemzője: a nemzetközi arculat, ám egyben regionális konyha, melyhez a térség friss és helyi termékeit használjuk fel, modern konyhatechnológiai eljárással, kíméletes módon elkészítve - valós ízélményt varázsolva vendégeink számára.

Újvilági és a történelmi borvidékeink borkínálatával teremtünk egységes harmóniát a kulináris élvezet és az éttermünkben töltött idő között.

Az L16 Étteremhez kapcsolódó terasz biztosít lehetőséget a madárcsicsergős reggelikre, napsütéses ebédekre és igazán meghitt, hangulatos vacsorákra. Szállóvendégeken kívül örömmel várjuk azokat a vendégeket is, akik szívesen kipróbálnák a szálloda büfé- vagy a la carte kínálatát.

Asztalfoglalás
L16 étterem nyitva tartás: 7.30-21.00h (7.30-10.00; 18.00-21.00h)
Telefon: +36 92 630 592; +36 20 212 19 78
Email: L16restaurant@balancehotel.hu

Lobby bár

Minimál art hangulatban berendezett Lobby bárunk tökéletes választás egy nyugodt, kellemes beszélgetéshez. Házi cukrászatunk édes remekei mellett, nemcsak a kitűnő magyar pálinkákat, hanem a világ legjobb koktéljait, Ronnefeldt tea- és Hausbrandt kávé-, valamint blended és single malt wiskey-különlegességeit kínáljuk.

A Lobby bárban szombat esténként kellemes élőzene teszi színesebbé a szállodában töltött perceket.

Kínálatunkban a gyermek vendégeinkre is gondolunk, így megalkottuk a legszuperebb mesehős koktélokjainkat (Hulk, Pink Elephant, Elza, Pókember, Bounty és Csodanő és még sorolhatnánk... s a kínálat egyre csak bővül), hogy a picik is nagynak érezhessék magukat: Látványos színek Finom ízek!

Lobby bar nyitva tartás: 12.00-22.00h
Telefon: +36 20 212 19 78

Oxigén étterem

A gyógyfürdőben kialakított Oxigén éttermünk kínálatában, olyan ételek és italok szerepelnek, amelyet élmény elfogyasztani a fürdőzés közben -legyen Ön a szálloda vagy akár csak a fürdő vendége.

Az önkiszolgáló étterem ételekkel (levesek és főételek köretekkel), rostos és szénsavas üdítőitalokkal, csapolt sörrel várja a vendégeket. Desszertek és jégkrémek mellett ICE'N'GO teszik teljessé a kínálatot.

  • étlap
  • itallap

Oxigén étterem nyitva tartás: 10.00-17.00 h (Konyha: 12.00-16.00h)

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás