Az aktuális energiahelyzet hatása szolgáltatásainkra

Kedves Vendégeink!

Az elmúlt időszakban és a jövőben kialakuló rendkívül nehéz energiahelyzet, a növekvő élelmiszerárak sajnos szállodánkat sem kerülik el, így a megnövekedett költségek miatt szállodánkban és fürdőnkben is újra kellett gondolnunk működési stratégiánkat annak érdekében, hogy a jelenlegi tényezők mellett továbbra is üzemelhessünk. Tettük mindezt annak érdekében, hogy a vendégeinket továbbra is fogadni tudjuk, valamint kikapcsolódásuk és gyógyulásuk helyszínéül szolgálhassunk a jövőben is!

Az alábbi intézkedéseink abból a célból születtek, hogy szolgáltatásainkat továbbra is a megszokott magas színvonalon nyújthassuk és vendégeink a korlátozásokat ne érzékeljék!

A fürdő nyitvatartását (a tavalyi évekhez hasonlóan) őszi menetrendre állítottuk át, így nyitvatartásunk a következőképp módosul:

  • Fedett fürdő 9.00-19.00 h
  • Szaunavilág 10.00-19.00 h

Fűtési szezonunk elindult, közösségi tereink-szobáink nappali átlaghőmérsékletét 20-21 fokban, éjszakai átlaghőmérsékletet 19-20 fokban állapítottuk meg, amit az épület kiváló hőszigetelése garantál.

Szeretnénk tájékoztatni kedves vendégeinket, hogy az élményfürdő részleg: 2023.01.09-től karbantartási munkálatok miatt NEM üzemel. Azonban IV. emeleti wellness részlegünk minden nap hosszú nyitvatartással 9.00-21.00 h között üzemel. Továbbá kompenzációként a fürdő szaunavilágát napi kétszeri alkalommal ingyenesen használhatják vendégeink.

Éttermi kínálatunkban változás nem történt, így továbbra is széleskörű és magasszínvonalú étkezéseink biztosítottak! Félpanzió extra ellátásunk pedig a délelőtti vitaminsarkot és a délutáni édes nassolást továbbra is tartalmazzák! Délelőtti vitaminsarkunk pedig már a hotel wellness részlegén vehető igénybe 10.30-11.30 között!

Október elején megnyitott Oxigén Éttermünkben pedig már a fürdő területén is tudnak fogyasztani, sőt mindent szobaszámlára rendelve a maximális kényelemért!

Reméljük, hogy a fenti módosítások ellenére továbbra is Bennünket választanak, ezzel is segítve további zavartalan működésünket! Ígérjük, hogy mindent megteszünk, hogy a jövőben is a megszokott magas színvonalon biztosítsuk vendégeink zavartalan pihenését!

Várjuk Önöket szeretettel!

Thermal Hotel Balance**** csapata!

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás