Az aktuális energiahelyzet hatása szolgáltatásainkra

Kedves Vendégeink!

Az elmúlt időszakban és a jövőben kialakuló rendkívül nehéz energiahelyzet, a növekvő élelmiszerárak sajnos szállodánkat sem kerülik el, így a megnövekedett költségek miatt szállodánkban és fürdőnkben is újra kellett gondolnunk működési stratégiánkat annak érdekében, hogy a jelenlegi tényezők mellett továbbra is üzemelhessünk. Tettük mindezt annak érdekében, hogy a vendégeinket továbbra is fogadni tudjuk, valamint kikapcsolódásuk és gyógyulásuk helyszínéül szolgálhassunk a jövőben is!

Az alábbi intézkedéseink abból a célból születtek, hogy szolgáltatásainkat továbbra is a megszokott magas színvonalon nyújthassuk és vendégeink a korlátozásokat ne érzékeljék!

A fürdő nyitvatartását (a tavalyi évekhez hasonlóan) őszi menetrendre állítottuk át, így nyitvatartásunk a következőképp módosul:

  • Fedett fürdő 9.00-18.00 h
  • Élményfürdő 10.00-18.00 h
  • Szabadtéri gyógyvizes medence 9.00-17.00 h
  • Szaunavilág 11.00-18.00 h

Szállodai wellnessünk egy ideig csak kiemelt időszakban (karácsony, szilveszter) fog nyitva tartani, DE kárpótlásul napi kétszeri belépést biztosítunk a Lenti Termálfürdő Szaunavilágába!

Fűtési szezonunk elindult, közösségi tereink-szobáink nappali átlaghőmérsékletét 20-21 fokban, éjszakai átlaghőmérsékletet 19-20 fokban állapítottuk meg, amit az épület kiváló hőszigetelése garantál.

Mivel vendégszámunk a nehézségek ellenére is szépen megnőtt, így hidromasszázs medencénk helyett a jövőben a nagyobb férőhellyel rendelkező gyógyvizes medencét tudják használni. Ezt az időszakot pedig kihasználjuk és utolsó felújításra váró hidromasszázs medencénket is megújítjuk, így a fedett fürdő teljes modernizálása befejeződik!

Éttermi kínálatunkban változás nem történt, így továbbra is széleskörű és magasszínvonalú étkezéseink biztosítottak! Félpanzió extra ellátásunk pedig a délelőtti vitaminsarkot és a délutáni édes nassolást továbbra is tartalmazzák! Délelőtti vitaminsarkunk pedig már a fürdő Szaunavilágában 11.00-12.00 h között vehető igénybe!

Október elején megnyitott Oxigén Éttermünkben pedig már a fürdő területén is tudnak fogyasztani, sőt mindent szobaszámlára rendelve a maximális kényelemért!

Reméljük, hogy a fenti módosítások ellenére továbbra is Bennünket választanak, ezzel is segítve további zavartalan működésünket! Ígérjük, hogy mindent megteszünk, hogy a jövőben is a megszokott magas színvonalon biztosítsuk vendégeink zavartalan pihenését!

Várjuk Önöket szeretettel!

Thermal Hotel Balance**** csapata!

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás