Tréningekhez, konferenciákhoz vagy szakmai megbeszélésekhez kapcsolódó rövid szünetekre és étkezésekre javasoljuk kávészünet, tányérszervizes menü vagy büféajánlatainkat. Célunk, hogy a rendezvényen résztvevő vendégek felfrissüljenek, valamint kikapcsolódásként jó lehetőséget biztosítson könnyed beszélgetésekre…

Catering

Szállodánk három fronton tudja biztosítani a tökéletes catering szolgáltatásokat! Legyen szó több száz fős ebédről vagy vacsoráról, egy kényelmes és gyors finger food büféről vagy a konferenciák közti elmaradhatatlan frissítő kávszünetről!

Lobby bár

A konferenciatermeink elhelyezkedése lehetővé teszi a gyors és kényelmes kávészünetek igénybevételét akár a folyosón vagy nagyobb társaságoknak minimal art stílusú bárunkban. A szolgáltatások többféle árkategóriában és a vendégek igényeihez szabva kérhetők, legyen szó egy egyszerű és gyors szünetről vagy akár exkluzív szendvicsekről!

Tekintse meg ajánlatainkat itt!


L16 Étterem

Szállodánk értelmében minőségi és helyi alapanyagokat, ízeket felsorakoztató gasztrónómiával ismerkedhetnek meg a konferenciák résztvevői! Amennyiben a rendezvényhez szállást is igényelnek, úgy lehetőség van bőséges és vital sarokkal bővített büféreggelinket is kipróbálni, melyet 7.30-10 óráig lehet igénybe venni, hogy a korai elutazók és a pihenni vágyók is kényelmesen tudnak reggelizni.

Standard büfévacsoránk este 18-tól 21 óráig tart, ahol kétféle levesből, négyféle főételből köretekkel, saláta válogatásokból, háromféle desszertből és sajttálból lehet válogatni! Menüsoraink összeállításakor chefünk külön hangsúlyt szentel mind a vegetáriánus, mind az ételallergiás kínálatra is! A helyi alapanyagok mellett pedig természetesen az igazi zalai specialitások is visszaköszönnek!

Amennyiben napközbeni étkezésre tartanak igényt, a választéknak csak a képzelet szab határt:

  • válasszanak a'la carte étlapjainkról,
  • 21 főtől rendeljenek büféebédet,
  • ha sürget az idő, egy gyors finger food büfé a megoldás,
  • az elegancia jegyében rendeljenek állófogadást,
  • kisebb társaságoknak pedig tányérszervízt is biztosítunk!

Mindehhez pedig a legfinomabb régiós borok, whiskey különlegességek, üdítők és a világ legismertebb koktéljai lehetnek a kísérők! Kérésre pedig akár egyedi italcsomag ajánlatot is összeállítunk!

Télikertünk kb. 20 fő részére gyönyörű kilátással vagy különtermünk nagyobb rendezvények résztvevőinek pedig garantáltan biztosítja a kellemes milliőt, a résztvevők számára a szeparált együttlétet.

Ajánlatkérés

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás