Főoldal Ausztria

Ausztria

Ismerje meg a határmenti országok látnivalóit, nevezetességeit, hisz nem csak hazánk nyújt páratlan élményt az érdeklődők számára.

Bad Radkersburg

Bad Radkersburg egy csodás stájer kisváros, a régió központja. Gyönyörű kis óvárosa, rengeteg kávézóval és hangulatos éttermekkel tökéletes kikapcsolódást nyújt.

Látnivalók:

Részletek
Bad Radkersburg

Güssingi vár - Németújvár

Güssing egy csendes burgenlandi kisváros, amely otthont ad az egykori Vas vármegye leglátványosabb várának, Dél-Burgenland legnépszerűbb turisztikai nevezetességének.

 • Elérhetőség:
  Ausstellungsbüro Burg Güssing - Burgstiftung                       
  Batthyanystr. 10                                                                       
  7540 Güssing                                                                       
  Telefon: 03322/43400
  Web: http://www.burgguessing.at
 • Távolság: 75 km
Részletek
Güssingi vár - Németújvár

Styrassick Park

A Styrassic Park Ausztriában található Bad Gleichenbergben. A park több mint egy dinó kiállítás, hiszen  egy gyönyörű, 5 ha erdőben található, ahol jó levegőn, csodás környezetben élvezheted a Dinók társaságát. A Dinóparkban 85 élethű dinoszaurusz  szoborral találkozhatsz, valamint nálunk található a világ legnagyobb dinoszaurusz csontváz replikája, egy T Rex is.

Részletek
Styrassick Park

Zotter csokoládégyár

Igazi kulináris élményre vágyik? Akkor a Zotter csokoládégyár a tökéletes célpont! Itt nem csak a vásárlókra, hanem a látogatókra is gondolnak! Ismerkedjen meg a csokoládékészítés fortélyaival, miközben végig kóstolhatja a Zotter különlegességeit! 

 • Elérhetőség:
  Zotter Schokoladen ManufakturBergl 56, 8333 Riegersburg
  +43 (0) 3152 5554 , Fax-DW: 22
  E-mail: schokolade@zotter.at
  Web: www.zotter.at
 • Távolság: 99 km
Részletek
Zotter csokoládégyár

Riegersburgi vár

Ausztria egyik legszebb és legnagyobb erődítménye a kitűnő állapotban fennmaradt Riegersburg vára lenyűgöző látványt nyújt a 200 méter magas vulkáni kúp bazaltszikláján. A zöldellő tájból meredeken kiemelkedő sziklaszirtre épült középkori várban a parádés kilátás mellett gazdagon díszített termeket és egy boszorkánymúzeumot is találunk.

Részletek
Riegersburgi vár

Herberstein várkastély és állatkert

Romantikus várkastély egy hatalmas állatkertben csupán 100 km-re Lentitől! Stájerország egyik legnépszerűbb látnivalója Herberstein várkastélya, mely, mint egy gigantikus kőhajó, a Feistritz folyó szurdoka felett emelkedik egy sziklanyelven, és az északi oldalon szinte függőlegesen szakad a mélybe. A több mint 700 éve a Herberstein grófi család tulajdonában lévő birtok turisztikai vonzerejét a kastélyon kívül, a hatalmas területen fekvő vadasparknak, a gyönyörű történelmi kastélykerteknek és a különböző, modern művészeti múzeumoknak köszönheti.

 • Elérhetőség:
  Steirischer Landestiergarten GmbH
  A 8223 Stubenberg am See, Buchberg 50
  Tel. 03176 80777, Fax DW 20
  E-mail: info (at) tierwelt-herberstein.at
  Web: www.tierwelt-herberstein.at
 • Távolság: 104 km
Herberstein várkastély és állatkert

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás