Lubics Szilvia nagykanizsai hosszútávfutó, ultramaratonista Lentiben, a négycsillagos Thermal Hotel Balance-ban piheni ki fáradalmait...

A szálloda arca

Lubics Szilvia is a Thermal hotel Balance****-t választotta

Lubics Szilvia nagykanizsai hosszútávfutó, ultramaratonista három alkalommal is első helyen ért célba a Spartathlonon, az Athén és Spárta között megrendezett 246 kilométeres futóversenyen. A páratlan teljesítmény kemény felkészülést kíván, amit megérdemelt pihenés követ.

 

Lubics Szilvia Lentiben, a négycsillagos Thermal Hotel Balance-ban piheni ki fáradalmait.

 

- Egy futóverseny alkalmával látogattam először Lentibe és nagyon megtetszett a város, a környék. Majd az új négycsillagos szálloda is felkeltette érdeklődésemet és a családdal együtt egy jól sikerült nyaralást töltöttünk el itt. Nagyon klassz hely a hotel és a gyógy- és élményfürdő.

 

A Thermal Hotel Balance nagyon jó hangulatú, családias, a személyzet kedves és segítőkész, túlzás nélkül állíthatom, hogy otthon érzem itt magam. Ez a hely számomra különleges, a nyugalmat jelenti a pörgős életemben. Lentiben  az edzéseket is be tudom tervezni, hiszen a környék adottságai jók a futáshoz. Egy álmom valósul meg azzal, ha a felkészüléseim során több napot tudok itt eltölteni, ahol lehet futni és töltődni is egyszerre. Egyedülálló  a Szent György Energiapark a jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban, ahol érezni a pozitív energiák áramlását.

 

A maradéktalan élményhez hozzájárul az is, hogy a futás után  a szálloda étterme finom ételeket kínál. Vegetáriánus vagyok, de a halakat megeszem és a hotel éttermének étlapja ebben is bő választékot nyújt. A finom étel után jöhet a pihentető lazulás a gyógy- és élményfürdőben,  a szaunavilágban, vagy akár a szálloda hangulatos wellness részlegén.  Számomra ez egy idilli állapot, melynek eléréséhez a hotel és az élményfürdő szolgáltatásai nyújtanak lehetőséget. A gyerekek is nagyon szeretik a vizet, az élményelemeket, a csúszdákat, én pedig a meleget. Mivel elég fázós vagyok, így főként a jótékony hatású, meleg termál vízben ejtőzöm.

 

A Thermal Hotel Balance-ban eltöltött pihenés alatt a család minden tagja kiélvezte a hotel és a fürdő nyújtotta lehetőségeket. Családanyaként megnyugtató a medencék elhelyezése, hiszen a kisebb és nagyobb gyerekekre is gondoltak. Szimpatikus a létesítmény amiatt is, mert nem hatalmas a fürdő, ami tömve van, ahol azt érzem, hogy nem kapok levegőt, elveszek és elvesztem a gyerekeimet, hanem otthonos, átlátható, barátságos, családias, ugyanakkor megvan benne minden, amire szükségünk van a zavartalan pihenéshez.

Mindez számomra egyediséget jelent.

Akciós ajánlatainkért

iratkozzon fel, értesüljön elsőként
Árkalkuláció &
Online foglalás